Tuesday, September 4, 2012

5 Types of Water by Kangen Water ประโยชน์ของน้ำ 5 ชนิด

ประโยชน์ของน้ำ 5 ชนิดจาก เครื่องทำน้ำด่างน้ำคังเก้น
Kangenthai อ้วน มะเร็ง

5 Types of Water Produced by Kangen Water Machine

Strong Kangen Water 11.5 pH
Used for food preparation and cleaning of vegetables and fruits.
ใช้ในการทำอาหารและการทำความสะอาด ล้างผักและผลไม้

Kangenthai อ้วน มะเร็ง
Kangenthai อ้วน มะเร็ง

Clean Water 7.0 pH
Used for infants and for those taking medication.
ใช้กับเด็กและเวลารับประทานยา
Kangenthai อ้วน มะเร็ง

Strong Acidic Water 2.5 pH
Anti-microbial water used for disinfecting, cleaning, rinsing produce, soothing skin irritations and more.
ใช้ฆ่าเชื้อทำความสะอาด ล้างสิ่งของช่วยแก้การระคายเคืองของผิวและอื่น ๆ
Kangenthai อ้วน มะเร็ง

Kangen Water8.5-9.5 pH
Used for cooking/healthy drinking to maintain body health.
ใช้ดื่มรักษาสุขภาพร่างกายเราและในการต้มกาแฟ ทำอาหาร
Kangenthai อ้วน มะเร็ง

Beauty Water 5.5-6 pH
Used as astringent and preventing skin irritation.
ช่วยสมานแผล รักษาผิวพรรณเหมือนโทนเนอร์
Kangenthai อ้วน มะเร็ง

ต้องการสั่งซื้อเครื่องทำน้ำด่าง Enagic Kangen Water® เพียงแจ้งให้เราทราบ kangenthai@gmail.com
ต้องการข้อมูลเพิ่มเติมติดต่อ
FB     : กด Like Fan Page 
https://www.facebook.com/Kangenthai
Tel    : 081 514 5615 ais , 085 192 6549 dtac
Email : kangenthai@gmail.com
  Kangen มะเร็ง
Fill out my online form.

No comments:

Post a Comment